Це неймовірна історія Роуз Джетер з американського міста Пітерсберг, штату Вірджинія, якій кілька років тому наснилася доволі дивна комбінація чисел: 7-12-14-21-27.
Жінка вирішила використати їх вписавши в лотерейний квиток, який купила до минулого 31 грудня 2019 року розіграшу, і не повірила власним очам коли виявилося, що вона зірвала джекпот.
Про це повідомляє інформаційний портал UPI.

Роуз Джетер Фото: Virginia Lottery

В результаті жінка виграла в 100 тисяч доларів.
Представники лотереї повідомили, що шанс перемогти був один з 278 256.
Детер поки ще не вирішила, як витратить отримані гроші.

Нагадаємо, раніше у Таїланді чоловік втік від дружини з виграшним лотерейним білетом, тому що не побажав поділитися з нею виграшем.


Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні набирає популярності новий вид телефонного шахрайства, в результаті якого люди втрачають чималі суми грошей.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще


Також "Знай.ua" писав, що подорожчання курсу є результатом плаваючого курсу, а від зміцнення національної валюти виграють споживачі.