У вівторок, 21 січня, стало відомо про трагедію в родині політика часів СРСР Микити Хрущова.

Так, в Telegram-каналі Mash повідомили, що в Москві була знайдена мертвою невістка першого секретаря ЦК КПРС Галина Михайлівна Шумова.

Так, жінку знайшов у квартирі на Ломоносівському проспекті 18 її онук, правнук Хрущова.

Варто уточнити, що Шумова була дружиною сина Микити Хрущова Сергія, довгий час жила з ним у США, потім повернулася до Росії.

сім'я Микити Хрущова

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Наголошується, що смерть 85-річної родички Хрущова сталася внаслідок зупинки серця. При цьому ніяких слідів насильства виявлено не було.

скріншоти

Нагадаємо, що модель Ксенію Пунтус з серйозними травмами вранці 11 січня знайшов двірник. Дівчина випала з вікна квартири онука Микити Михалкова.

Як повідомляв портал Знай.uа, 23-річна слідча з Сочі Марія Клочкова могла покінчити з собою після зґвалтування одним з колег.

Також портал Знай.uа писав, що питання про геїв змусило Михалкова нервувати, епічну реакцію скандального режисера побачив увесь світ.