Донька американського президента Дональда Трампа Іванка привезла до Швейцарії на економічний форум у Давосі цілу валізу вбрання.

Іванка Трамп завжди ретельно підбирає гардероб для офіційних виходів у світ, намагаючись поєднувати діловий стиль і гламур.

Дівчинка, яка в дитинстві гралась маминими діамантами, давно виросла і стала виділятись навіть на тлі голлівудських знаменитостей. Іванка Трамп здобула славу ікони стилю ще до того, як її батько став президентом США. Тому не дивно, що сьогодні до її вбрання прикута вся увага преси.

Не став винятком і економічний форум у Давосі, куди Іванка Трамп прилетіла, щоб підтримати свого батька — як відомо, вона займає посаду радника президента і його старшого помічника.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

На відкритті форуму 21 січня донька американського лідера встигла вигуляти дві сукні.

Так, виступ президента США в рамках панельних дискусій 38-річна Іванка слухала в чорній сукні-пальто від люксового бренду Oscar de la Renta, зшитому на її замовлення. Родзинкою образу став чорний шкіряний пояс з масивною золотою бляхою вартістю 1,490 доларів. Доповнили образ замшеві чоботи в тон сукні.

Через кілька годин Іванка переодяглася в елегантну смарагдову шовкову сукню від бюджетного бренду Reformation. Вбрання ідеально поєднувалося з кольором волосся Іванки а коштувало всього 298 доларів, що дуже бюджетно, як для неї. Свій образ Іванка доповнила такого ж кольору човниками і перловим намистом на шиї.

Нагадаємо, Іванка Трамп вразила прекрасним зовнішнім виглядом

Як повідомляв портал Знай.ua, Іванка Трамп показала себе в іншому амплуа

Також Знай.ua писав, як живе улюблена донька США президента Іванка Трамп