На борту літака рейсом Уфа — Дубаї російська пасажирка влаштувала п’яний дебош, відео якого виклали на Youtube-канал “Башінформ”.

Як повідомляється, жінка, яка перебрала із спиртним, почала кидатись на сусідів, нецензурно лаятись та бити інших пасажирів своєю сумочкою. На прохання провідників заспокоїтись та зайняти своє місце дебоширка ніяк не реагувала.

Не допомогло навіть попередження від командира екіпажу, що, якщо жінка не заспокоїться, то борту доведеться робити вимушену посадку в Ірані. Після цього пасажири взяли справу до своїх рук — чоловіки схопили дебоширку та зв’язали їй руки скотчем, після чого вона нарешті заспокоїлась та заснула. Після прильоту до аеропорту Дубаї хуліганку передали до рук правоохоронців.

Нагадуємо, що 23 січня в аеропорту американського міста Корона, штат Каліфорнія, впав легкомоторний літак, внаслідок чого загинули четверо людей.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, у грудні минулого року Boeing повністю згорнув виробництво літаків моделі 737 Max.

Також портал Знай.uа писав, що Boeing отримав штраф від Федеральної Авіаційної Адміністрації США в сумі майже 4 мільйони доларів.