Принц Гаррі і Меган Маркл переїхали до Канади на постійне місце проживання. Британська королева Єлизавета II і прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо не обговорили переїзд принца Гаррі з родиною в Північну Америку.

Гаррі прилетів у Канаду, фото скріншот

Про це під час прес-конференції у Вінніпезі розповів сам Джастін Трюдо.

"Безпосередньо з Її Величністю я не говорив. Дискусії тривають і зараз у мене немає новин", - відповів Трюдо на питання про домовленості щодо покриття витрат на охорону королівських подружжя в Канаді.

Принц Гаррі та меган Маркл
Принц Гаррі та меган Маркл
REX

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як повідомлялося, за інформацією британського таблоїду "Evening Standard", Трюдо вже неофіційно погодився покрити витрати на охорону подружжя за рахунок державного бюджету Канади. За приблизними підрахунками, ці витрати можуть досягати 2 млн дол. у рік.

принц Гаррі, фото dailymail
принц Гаррі, фото dailymail

Як відомо, 21 січня, принц Гаррі остаточно переїхав до Канади, до своїх коханих Меган і Арчі. Колишній принц зійшов із трапа літака в аеропорту, його чекав автомобіль. Від колишнього принца і сліда не залишилоь, Гаррі був одягнений в шапку-бадитку і синій куртафан. Лук не для королівських персон.

Герцоги прийняли спільне рішення скласти титули Його і Її Королівської високості і тепер починають нове життя в Північній Америці. Гаррі позбавили усіх титулів, у тому числі військових — за службу в армії, участь у бойових діях в Афганістані. Крім цього на ньому "висів" борг у розмірі 2,5 мільйона фунтів за ремонт котеджу в маєтку Фрогмор, гроші за який він тепер повинен відшкодувати.

Нагадаємо, раніше ціна свободи з Маркл: Гаррі перетворився на "безхатька", від колишнього принца не лишилося й сліду.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ціна свободи: Меган Маркл оббиває пороги канадських компаній у пошуках роботи

Також "Знай.ua" писав, що Меган Маркл і Принц Гаррі не зможуть використовувати титули, Єлизавета II непохитна: "Стала однією з..."