Центр системології та проектування імені Джона Гопкінса створив інтернет-карту, де в режимі реального часу можна переглянути поширення нового коронавірусу, який "тероризує" світ.

Варто відзначити, що вже тривалий час у Китаї все більш масштабних обертів набирає небезпечний коронавірус, який спричиняє пневмонію та респіраторні захворювання. Наразі ж відомо, що вже понад 2 тисячі людей у всьому світі були заражені цією хворобою.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

У зв'язку цим, іноземні дослідники розробили онлайн-сервіс, який відстежує поширення у світі нового коронавірусу.

"Ми створили цей сервіс, оскільки, на нашу думку, громадськості важливо мати розуміння актуальної ситуації зі спалахом вірусу за рахунок прозорих джерел даних. Для дослідників ці дані стануть ще ціннішими, адже ми продовжимо їх збирати й далі", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Коронавірус з Китаю, карта: gisanddata.maps.arcgis.com
Коронавірус з Китаю, карта: gisanddata.maps.arcgis.com

Детальніше з картою можна ознайомитися тут.

Нагадаємо, що у Китаї зафіксований перший смертельний випадок від коронавірус серед лікарів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", пацієнтів з коронавірусом 2019-nCoV позначають на карті світу червоним кольором.

Також "Знай.ua" писав, що сімох постояльців готелю "Арт Москва Войковська" екстрено госпіталізували. У туристів виявили симптоми коронавіруса.