Меган Маркл та принц Гаррі більше ніколи не повернуться до Британії, щоб жити. Як говорять шоковані джерела Палацу, для дуже лояльної команди із 15 співробітників королівського подружжя Великобританії, важкий час, пише The Daily Mail.

Гаррі та Меган закривають свій офіс у Букінгемському палаці. Це найбільш чіткий знак того, що пара та їх син Арчі навряд чи повернуться до Великобританії, щоб жити. Герцог і герцогиня Сассекська особисто повідомили свою команду в січні про те, що вони відмовляються від найманого персоналу.

Принц Гаррі і Меган Маркл, фото: Royal Navy
Принц Гаррі і Меган Маркл, фото: Royal Navy

Один або два співробітники можуть повернутись до королівського домогосподарства, але більшість зараз залишились без роботи. Вони є останніми жертвами бомбардувального рішення Гаррі та Меган переїхати до Північної Америки та заробити свої статки поза Королівською родиною.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Минулої ночі Букінгемський палац заявив, що не коментує кадрові питання, але розуміється, що старші королівські колективи, включаючи королеву, принца Чарльза та принца Вільяма, знають про закриття офісу та звільнення з посад.

Принц Гаррі і Меган Маркл, скріншот: Dailymail
Принц Гаррі і Меган Маркл, скріншот: Dailymail

"Зважаючи на їхнє рішення відступити, офіс у Букінгемському палаці більше не потрібен. Поки деталі ще допрацьовуються та докладаються зусилля для перенаправлення людей в королівське домогосподарство, на жаль, буде певна кількість звільнень", - інформує джерело.

Серед тих, хто втратить роботу, є новопризначений приватний секретар подружжя Фіона Мілльхем, хоча вона перебуває у відрядженні з Офісу закордонних справ та співдружності та їх надзвичайно досвідчений керівник комунікацій Сара Летхем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Єлизавета ІІ попросила принца Гаррі і Меган Маркл про останню послугу

Як повідомляв портал Знай.ua, над принцом Гаррі знущаються через нову "роботу".

Також Знай.ua писав як виглядає нове життя колишніх герцогів Сассекських Меган Маркл та принца Гаррі.