Міністерство охорони здоров'я, праці і добробуту Японії в четвер, 20 лютого підтвердило, що два пасажири круїзного лайнера Diamond Princess померли від нового коронавіруса.

Згідно з повідомленням відомства, 84-річна жінка та 87-річний чоловік, обидва - громадяни Японії, про це повідомляє CNN.

Так, у загиблих пасажирів виявили вірус 11 і 12 лютого. Після цього їх зняли з судна і відправили в лікарню. Повідомляється, що у них до зараження були й інші захворювання.

Лайнер Diamond Princess, фото 24 канал
Лайнер Diamond Princess, фото 24 канал

На даний момент на борту корабля було виявлено 624 випадку зараження коронавірусом.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше повідомлялося, що пасажири уражені новим коронавірусом COVID-19, які досі перебували на круїзному лайнері Diamond Princess, пришвартованому біля берегів Японії, почали сходити на берег. Першими Diamond Princess залишили в основному пасажири похилого віку.

"Пасажири, у яких був зафіксований негативний результат аналізу на COVID-19, почали залишати круїзний лайнер на карантині біля берегів Йокогами в середу", - йдеться в повідомленні Japan Times.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, з охопленого коронавірусом лайнера Diamond Princess на берег зійшли перші пасажири.

Як повідомляв Знай. ua, за межами Китаю коронавірус підкосила відразу 99 осіб, серед жертв – українці.

Також Знай. ua писав, що коронавірус захопив у полон ще одну країну, скільки заражених приїхало з Китаю.