17 лютого на 74-му році життя помер програміст Ларрі Теслер – автор функцій "вирізати", "копіювати" і "вставити" і головний інженер корпорації Apple. Про це повідомила компанія Xerox.

Ларрі Теслер народився в Нью-Йорку 1945 року. Закінчив Стенфордський університет, а потім працював у Xerox PARC, де став фахівцем у проектуванні користувальницького інтерфейсу.

Саме тоді він разом з колегою Тімом Моттом придумав легендарний набір команд "вирізати", "копіювати" і "вставити", які стали одними з основних для користувачів пристроїв.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Ларрі Теслер
Ларрі Теслер

У 80-х роках Ларрі влаштувався на роботу в Apple, де пробув 17 років. За цей час він зміг дійти до позиції головного наукового співробітника, на якій також працював і Стів Возняк. Цікаво, що на рахунку Теслера 16 патентів.

Ще програміст був співзасновником компанії Stagecast Software, яка випускала програми для навчанням основам програмування дітей. Крім цього, Теслер був частиною команд таких гігантів, як Amazon і Yahoo.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, американський репер і автор популярних пісень Pop Smoke (Башар Барака Джексон) трагічно загинув у середу, 19 лютого, від вогнепального поранення.

Як повідомляв портал Знай.uа, 8 грудня в аеропорту Мідуей Чикаго помер 21-річний репер Джарад Хіггінс, відомий під псевдонімом Juice Wrld.

Також портал Знай.uа писав, що у Нью-Йорку пішов з життя актор Рон Лібман, відомий своєю участю в культовому серіалі "Друзі".