Поліція Австралії визнала достовірність частини документів про розслідування катастрофи Boeing MH17, які були були злиті у мережу через платформу Bonanza Media.

Як пояснили у поліції, ці документи справді стосуються розслідування справи збиття літака MH17, однак, вони не планувалися до публікації і були викраденими невідомими.

Повідомляється, що міжнародна спільна слідча група збирає інформацію про катастрофу вже більше п'яти років, і що зібрані докази будуть використані під час судового засідання, яке почнеться 9 березня цього року. Коментувати зміст оприлюднених документів у поліції відмовились.

Документи, про які йдеться у коментарі австралійських правоохоронців, були оприлюднені платформою Bonanza Media, яку пов'язують з російськими пропагандистськими каналами. До згаданої публікації видання було практично невідомим, а його штат складає усього дві людини.

знищення Боїнга MH17
знищення Боїнга MH17

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Оприлюднені відомості, на думку Bonanza Media, мають слугувати доказом відсутності провини Росії у катастрофі літака Boeing MH17, який був збитий над окупованою територією України в 2014 році.

Світові медіа та експерти скептично поставилися до опублікованих документів, і в особливості до їхнього джерела.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше СБУ передала Нідерландам матеріали справи щодо MH17.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Путіна заговорили про невідомі раніше дані у справі MH17: готові все надати, але...

Також "Знай.ua" писав - Катастрофа MH17: у справі сплив несподіваний підозрюваний, хто б міг подумати.