Смертельно небезпечний вірус, який поширюється по світу з провінції Ухань, продовжує косити людські життя. Паніка набирає нових обертів, доходить до крайнощів, і зараз мова йде не про повстання в Нових Санжарах. У Китаї водії таксі придумали досить дивний спосіб захисту. Ось це справжній креатив.

Про це свідчить знімок, який опублікували в Telegram-каналі "Perepichka News".

Китайський таксист, фото: Telegram
Китайський таксист, фото: Telegram

На фотографії видно, як водій натягнув на себе спеціальний бокс, обтягнутий поліетиленом. При цьому бокс охоплює повністю все місце водія, починаючи від його дверей, закінчуючи кордоном з пасажирським сидінням.

Мабуть, таксист вирішив кардинально захистити себе від вірусу. Це відразу ж облетіло всі соціальні мережі і стало черговим креативним засобом захисту.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Хроніки боротьби з коронавірусом. Звичайний китайський таксист. Можна сказати, що працює в тепличних умовах", — пишуть автори публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці перейменували Нові Санжари, де розмістили евакуйованих з Китаю.

Як повідомляв Знай.uа українцям влаштували "холодний душ" після бійні в Нових Санжарах, "Де ваша людяність?!".

Знай.uа писав, Sony відмовилася від участі в GDC 2020 і PAX з-за спалаху коронавіруса.