Російська Федерація значно спростить для українців отримання громадянства.

Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на відповідний законопроект, який був підготовлений урядом.

Головною зміною стане скасування необхідності проживати протягом 5 років на території РФ. Окрім цього, українці, як і громадяни Білорусі, Казахстану і Молдови, більше не матимуть необхідності доводити свій матеріальний стан.

Також спроститься отримання громадянства для осіб, які перебувають у шлюбі з громадянином чи громадянкою Росії - так, необхідний термін шлюбних стосунків скоротять з 3 до 1 року.

паспорт
паспорт

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Політику Росії з надання громадянства експерти справедливо оцінюють як агресивну. Для України особливо болісним ударом стала пропозиція російських паспортів жителям окупованих територій Донецької та Луганської областей. Окрім того, Російська Федерація, згідно до Концепції державної міграційної політики, планує натуралізувати до 10 мільйонів іноземців.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше з "ДНР" почали виганяти бойовиків, вся справа в паспорті: "Повинні бути..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", жителям Донбасу видадуть російські паспорти: експерт розкрив 2 основні схеми.

Також "Знай.ua" писав, що Україна запроваджує "візовий режим" з Росією: що потрібно знати про перетин кордону.