Російський пропагандист влаштував перепалку з колишнім українським політиком. Володимир Соловйов грубо обізвав колишнього нардепа Верховної Ради України Олександра Ковтуненка і вигнав зі студії своєї авторської програми, закликавши розстріляти.

Почалося з того, що у студії в ефірі телеканалу "Росія 1" відбулося обговорення ролі УПА в роки Другої світової війни, бійці якої віддали свої житті у боротьбі за незалежність України. В результаті ведучий почав істерично висловлюватися з цього приводу.

Володимир Соловйов, скріншот: YouTube
Володимир Соловйов, скріншот: YouTube

Топ-пропагандист Путіна Володимир Соловйов заявив, що українські націоналісти "не громадяни України", а на протести Ковтуненко почав викрикувати лайку, обізвавши гостя "упирем нацистським" і став виганяти його зі студії. Відповідний фрагмент передачі було опубліковано в YouTube.

"Пішов звідси геть! Зібрався — і геть звідси! Охорона! Виведіть цю нацистську м**зь і віддайте її на розстріл військам НКВС", - розмахував руками Соловйов. Володимир Соловйов

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Володимир Соловйов, скріншот: YouTube
Володимир Соловйов, скріншот: YouTube

В результаті запрошений самим же Соловйовим на передачу Ковтуненко покинув студію, однак скандальний ведучий не вгамовувався і продовжував цирк. Зокрема, Соловйов назвав екснардепа "нацистською сволотою, яка служила Януковичу і будь-якій іншій владі", яка "сміє приїжджати і брехати про пам'ять великих українських солдатів" (Червоної армії).

Олександр Ковтуненко, скріншот: YouTube
Олександр Ковтуненко, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Шереметьєво виявили небезпечний багаж, що загрожувало пасажирам

Як повідомляв портал "Знай.ua", критикував Кадирова і поплатився, чим завинив блогер-емігрант перед главою Чечні

Також "Знай.ua" писав, Соловйов подався в техноблогери і зняв огляд на розкладний смартфон Huawei Mate X