У зв'язку зі спалахом коронавирусу в Румунії в одному з населених пунктів почалися протести.

Страх перед коронавірусів вивів на вулиці жителів села Нукшоара, розміщеного в повіті Арджеш. Про це повідомляє Digi24.

Зазначається, що влада вирішила розмістити людей з підозрою на коронавірус в нефункціонуючому дитячому таборі і пансіонаті в Нукшоарі.

Це викликало різку реакцію місцевого населення - 26 лютого жителі Нукшоари вийшли на протест, озброївшись вилами та сокирами.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Для заспокоєння незадоволеного натовпу на місце прибули силовики.

"А нам що робити? Ми з цим не згодні. Як же нам не боятися? Є ж Бухарест, Пітешті, там пансіонати, багато місця, ліси. А ви тут дурнів знайшли?" - скаржиться житель села.

Заступник голови місцевої адміністрації Іоніка Беревояну вважає, що умови в Нукшоарі не підходять для карантину - там немає водопроводу і гарячої води, а приміщення опалюються дров'яними печами.

Зазначимо, в Румунії вже зареєстровано оодин інфікований коронавірусом чоловік, який три тижні тому повернувся з поїздки в Італію. На даний момент хворого поміщено на карантин в одну з інфекційних лікарень Бухареста.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко розповів, коли буде введено карантин в Україні через коронавірус

Як повідомляв портал Знай.ua, столицю заполонили люди в захисних спецкостюмах від коронавірусу