Нещодавно жінка в Америці зайшла до супермаркету з криками: "Я хвора! Зараз усіх вас заражу". Після чого підійшла до відкритого прилавку і почала кашляти і плювати на товари.

Про це повідомляє телеканал SkyNews.

Співробітники магазину відразу викликали поліцію, яка арештувала жінку. Її представлять до суду за тероризм: публічні погрози заразити продукти харчування біологічною зброєю (коронавірусом). Цікаво, що поліція має сумніви щодо того, чи має ця жінка коронавірус. Поки що точний статус невідомий.

Товари ж, на які злочинниця накашляла, довелось знищити. Загалом було “вбито” продуктів на на 35 тисяч доларів. Жінка обрала “найкращу” ціль: відкриті полиці зі свіжою городиною, фруктами, зеленню та м'ясом. У одній із соціальних мереж власник магазину поділився цією історією і розповів, що йому було надзвичайно складно видавати наказ утилізувати їжу. Адже, по-перше, завжди сумно, коли їжа псується, а, по-друге, зараз надзвичайно тривожний час, в якому багато людей по всьому світу хвилюється чи дістанеться їм їжа, чи буде вона безпечною.

Дезінфекція в супермаркеті, фото Gerrity's Supermarket
Дезінфекція в супермаркеті, фото Gerrity's Supermarket

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Окрім того, що всю їжу було знищено, усю ділянку магазину, де відбувся цей інцидент було ретельно продезінфіковано. Після цього на полиці і лотки було розставлено нові товари.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Києві хвора на коронавірус жінка втекла з лікарні, в машину - і по газах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", половина киян ризикує залишитися без роботи через коронавірус, озвучено шокуючий прогноз.

Також "Знай.ua" писав, що молодий киянин зліг із коронавірусом, відео протверезило багатьох, - "не випробовуйте долю".