З'явилася інформація, що в декількох десятках кілометрів від російської столиці в місті Орєхово-Зуєво стався трагічний інцидент. Відомо, що в житловому будинку стався вибух газу. Пізніше стало відомо, що рятувальники підтвердили загибель однієї людини, ще четверо постраждали.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з російських видань.

Вибух в Орєхово-Зуєво, фото: Telegram-канал Mash
Вибух в Орєхово-Зуєво, фото: Telegram-канал Mash

Вибух в Орєхово-Зуєво, фото: Telegram-канал Mash
Вибух в Орєхово-Зуєво, фото: Telegram-канал Mash

За інформацією журналістів, інцидент стався на вулиці Гагаріна, 31. Рятувальники заявили, що в результаті вибуху обрушився з третього по п'ятий поверх другого під'їзду. З сусідніх під'їздів зараз евакуюють мешканців.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Вибух газоповітряної суміші в квартирі на 3-му поверсі 5-поверхового 4-під'їзного цегляного житлового будинку з наступним обваленням 2-го під'їзду з 5-го по 3-й поверх. Інформація щодо потерпілих уточнюється, проводяться пошуково-рятувальні роботи", — йдеться у повідомленні місцевих екстрених служб.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві зловили збройового барона, який торгував смертю з Донбасу - кадри спецоперації.

Як повідомляв Знай.uа ЗСУ помстилися армії Путіна за пораненого побратима, від важкої техніки не залишили й сліду.

Знай.uа писав, в Ірані через Covid-19 загальмували розслідування про збитий український літак: правду дізнаємося не скоро.