В Рязанській області в РФ сталось масове вбивство, Антон Франчиков розстріляв відразу п'ятьох людей. Страшне відео з місця масового вбивства показали всьому світу. Про це йдеться у телеграм-каналі Lshot.

Порушено кримінальну справу за статтею "Вбивство двох або більше осіб".

Чоловік, який розстріляв п'ятьох людей Антон Франчиков не пам'ятає, як убив двох з них. На допиті чоловік зізнався у потрійному вбивстві, а про інших нічого не знає. Про це повідомляє джерело в правоохоронних органах.

За його даними, в розмові зі слідчим Франчиков заявив, що вночі під вікнами шуміла п'яна компанія і розбудила дитину. Він зробив їм зауваження, почалася суперечка. Потім всі п'ятеро піднялися до нього на поверх.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дружина Франчикова в цей момент перебувала у ванній і почула якісь дивні звуки. Пізніше чоловік запитав у неї, чи чула вона що-небудь. І сказав, що теж щось подібне було. Поліцію викликав сусід Франчикова, який своїми очима бачив, як чоловік стріляв.

Франков, фото Lshot
Франков, фото Lshot

Бив своїх дітей і постійно зривався на оточуючих

Так про Антона Франчикове відгукуються його знайомі та сусіди. Вихователі в дитячому саду скаржилися, що чотирирічний син чоловіка постійно ходить в синцях.

Останнім часом, за словами близьких, він вів себе вкрай агресивно. Як нам повідомило джерело в правоохоронних органах, сьогодні вночі, після того як Франчиков застрелив трьох людей біля своєї квартири, він вибіг на вулицю і почав стріляти ще по двом втікаючим від нього хлопцям. Пізніше їх тіла слідчі виявили в кількох метрах від під'їзду.

Франков, фото Lshot
Франков, фото Lshot

Кров на стіні і сліди від куль

Так виглядає місце вбивства, де Антон Франчиков розстріляв кілька людей сьогодні вночі в селищі Елатьма Рязанської області.

Загиблі, за словами сусідів, перебували в квартирі на третьому поверсі. Франчиков з родиною жив прямо під ними. Чоловіка описують як людину з дивацтвами: він не терпів чужої думки, а останнім часом ходив по вулицях у протигазі.

Ккілька місяців тому його залучали до "административки" за зображення свастики в соцмережах. Останнім часом чоловік перебував у відпустці по догляду за дітьми. Його дружина в цей час працювала лікарем-терапевтом в місцевій лікарні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 1 квітня від отруєння чадним газом померла завідувачка поліклінічним відділом Львівської клінічної лікарні на залізничному транспорті Ліліана Александер та її 33-річний син Остап.

Як повідомляє портал Знай.uа Під Києвом труп немовляти знайшли у сміттєвому баку - народила і викинула, як непотріб

Знай.uа писав, що У Києві з Дніпра виловили понівечене тіло, розрубане навпіл - відео не для людей зі слабкими нервами