Дівчинку на відпочинку в таборі покусала змія. Дитину забрали в лікарню.

Дитину вкусила змія в таборі.

Від укусу змії постраждала дівчинка 14 років, яка відпочивала в таборі "Сонячному" Якимівського району. Під час прогулянки дівчинка підійшла до дерева, де її вкусила змія. Працівники закладу одразу ж викликали бригаду швидкої допомоги.

Медики надали дитині необхідну допомогу. Спочатку вона відчувала себе добре, але потім біль почала посилюватися і дівчинку госпіталізували в Запорізьку обласну лікарню.

Дитину довелося госпіталізувати в лікарню.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що в селі Ластівка турківського району Львівської області 12-річну дитину вкусила отруйна змія у праву гомілку в області гомілково-степеневої суглоба.

Як повідомляв Знай.иа, в Україні почало вересня обрадує досить теплою і сонячною погодою, а вже з середини місяця прогнозується похолодання

Знай.иа писав, що в Україні середня зарплата у липні перевищила 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплату отримують жителі Кіровоградщини - 8574 грн.