Пасажирка Олена Ширко потягу №738 сполученням Київ – Запоріжжя була збентежена поведінкою провідника. Справа в тому, що її з дитиною-інвалідом утискали працівники у вагоні.

Жінка написала, що купила квитки на потяг-трансформер на 24 серпня, в якому купе розраховане на 6 чоловік.

Провідники вимагали у пасажирки гроші за кращі умови.

Попереду була шестигодинна поїздка, а дівчинці не можна довго сидіти, тому Олена розмістилася на другій полиці, щоб звільнити для дочки трохи місця.

"Пасажири в купе принципові, молоді гламурні дівчата, і їм потрібно було зайняти свої місця біля віконця і вони заради цього готові були йти по трупах, гаразд, я залізла на другу полицю. Прийшов провідник і почав стягувати мене звідти, пасажири почали його підтримувати, мовляв ви купили сидячих місць і повинні їхати сидячи", — розповіла Шило.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Люди обурені ставленням провідників до дітям-інвалідам.

Провідник бачачи дитину-інваліда сказав, що в потязі потрібно тільки сидіти згідно з купленими квитками і не йшов назустріч, а тільки запропонував доплатити 200 грн і перебратися в купе.

Олена зазначила, до цього випадку провідники входили в її ситуацію з дитиною і всіляко допомагали. У коментарях до повідомлення користувачі мережі обурюються таким ставленням провідників і називають їх дії здирництвом.

Жінка обурена поїздкою і ставленням провідників до її дитині.

Нагадаємо, що 26 вгуста у Львові на перехресті вулиць Стуса-Шептицького водій легковика скоїв наїзд на дівчат 12 і 14 років і зник з місця дорожньо-транспортної пригоди.

Як повідомляв Знай.иа, в Україні почало вересня обрадує досить теплою і сонячною погодою, а вже з середини місяця прогнозується похолодання

Знай.иа писав, що в Україні середня зарплата у липні перевищила 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплату отримують жителі Кіровоградщини - 8574 грн.