Міська влада має намір розглянути можливість організації додаткових рейсів електричок.

У Запоріжжі планують запустити додаткові електрички

найближчим часом Володимир Буряк обговорить це питання з керівництвом Запорізької дирекції залізничних перевезень. Про це мер міста повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Місцева влада обіцяє запустити додаткові електрички в годину пік, вони будуть з'єднувати Хортицький район з центром міста. Коли точно запрацює нововведення, ще поки що невідомо.

Електрички будуть курсувати в центр міста.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що 26 вгуста у Львові на перехресті вулиць Стуса-Шептицького водій легковика скоїв наїзд на дівчат 12 і 14 років і зник з місця дорожньо-транспортної пригоди.

Як повідомляв Знай.иа, в Україні почало вересня обрадує досить теплою і сонячною погодою, а вже з середини місяця прогнозується похолодання

Знай.иа писав, що в Україні середня зарплата у липні перевищила 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплату отримують жителі Кіровоградщини - 8574 грн.