Під Одесою стався жахливий випадок. Рідний дядько 6-річної дівчинки, нікого не попередивши, забрав племінницю на прогулянку. Мати, не знайшовши дитину вдома, терміново звернулася в поліцію.

Дядько повів у ліс дитину без відома батьків.

За інформацією прес-служби прокуратури Запорізької області, 20.08.2019 в Приморське відділення поліції звернулася стурбована мати з заявою про зникнення своєї 6-річної доньки.

Правоохоронці оперативно кинули всі сили на пошуки дитини і доставили дівчинку живою і неушкодженою. Як виявилось, дитина була в повному порядку, дядько просто забрав дівчинку від бабусі і вирішив погуляти з племінницею, після чого відвів її додому.

Поліція швидко знайшла зниклу дівчинку.

Нагадаємо, що 26 вгуста у Львові на перехресті вулиць Стуса-Шептицького водій легковика скоїв наїзд на дівчат 12 і 14 років і зник з місця дорожньо-транспортної пригоди.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як повідомляв Знай.иа жінка на дорогому авто збила велосипедиста: хлопчик не встиг схаменутися, відвезли в лікарню.

Знай.иа писав, що на Дніпропетровщині під час пожежі постраждали двоє дорослих і дитина. У ніч на 29 серпня в Довгинцівському районі Кривого Рогу сталося загоряння в одній з квартир.