Вночі, 30 серпня, в Запоріжжі на залізничному вокзалі патрульні зупинили для перевірки підозрілого чоловіка. З'ясувалося, що при собі він мав зброю.

На вокзалі затримали чоловіка зі зброєю.

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції Запорізької області, під час поверхневої перевірки у нього знайшли предмет, схожий на пістолет. Дозвільні дококументи були відсутні.

Для з'ясування всіх обставин справи на місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Чоловік з пістолетом розгулював по нічному вокзалу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що в Дніпрі загорілася квартира дев'ятиповерхового будинку. Пожежникам вдалося витягнути з палаючої конструкції 44-річного чоловіка.

Як повідомляв Знай.иа у п'ятницю, 30 серпня, в Києві на Броварському проспекті сталася смертельна аварія. За попередніми даними, вантажна машина збила чоловіка, який перебігав дорогу в недозволеному місці.

Знай.иа писав, що в Дніпрі на Слобожанському проспекті 19-річний хлопець намагався пограбувати перехожого. Він напав на нього і намагався вирвати сумку.