На початку липня на автодорозі Гуляйполе-Пологи частково зруйнувався міст. Дорога перекрита, а об'їзний шлях, довжиною 36,5 кілометра "проходить" через села Марфополь, Степанівка, Решетиловське, де також розбиті дороги. Вагітним жінкам потрібно добиратися до лікарні тільки по об'їзних дорогах, так як родзал знаходиться в сусідніх Пологах.

Під Запоріжжям жінки народжують навіть посеред дороги.

Тільки за липень з Гуляйпільської ЦРЛ Пологи і в інші лікарні поїхали 15 породіль. З них 12 - у Пологовскую лікарню, повідомляють місцеві видання. А 4 породіллі навіть не встигли до лікарні – народили прямо в машині на дорозі.

Працівники швидкої допомоги Гуляйпільської лікарні обурені таким порядком речей, але вибирати не доводиться. Особливо важко після дощу, коли по грунтовій або розбитій дорозі проблемно проїхати. За словами медиків, цілком ймовірно пологи прискорює саме розбита дорога між Гуляйполем і Пологами. І тут кому як пощастить!

Але місцева влада поки ніяк не турбує ця проблема.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що в Дніпрі загорілася квартира дев'ятиповерхового будинку. Пожежникам вдалося витягнути з палаючої конструкції 44-річного чоловіка.

Як повідомляв Знай.иа у п'ятницю, 30 серпня, в Києві на Броварському проспекті сталася смертельна аварія. За попередніми даними, вантажна машина збила чоловіка, який перебігав дорогу в недозволеному місці.

Знай.иа писав, що в Дніпрі на Слобожанському проспекті 19-річний хлопець намагався пограбувати перехожого. Він напав на нього і намагався вирвати сумку.