У курортному містечку Кириллівка Запорізької області на один з місцевих пляів море винесло потопельника, повідомляє портал “Hronika.info”.

Як повідомляється, чоловікові, чиє тіло знайшли на центральному пляжі Кирилівки, було близько 50 років. Обставини його загибелі поки що залишаються невідомими.

поліція
поліція

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Наразі правоохоронці розпочали слідство за фактом даного інциденту, але давати коментарі відмовляються.

Нагадуємо, що у Мелітополі Запорізької області розшукують п’ятирічного хлопчика, який зник, поки його мама спала.

Як повідомляв Знай.uа у п'ятницю, 30 серпня, в Києві на Броварському проспекті сталася смертельна аварія. За попередніми даними, вантажна машина збила чоловіка, який перебігав дорогу в недозволеному місці.

Также Знай.uа писав, що в Україні середня зарплата у липні перевищила 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплату отримують жителі Кіровоградщини - 8574 грн.