На проспекті Б. Хмельницького, в районі парку, зіткнулися відразу три іномарки: Mercedes, Kia і Dacia. Автомобілі отримали механічні пошкодження.

Аварія сталася в центрі Мелітополя.

Хто став винуватцем аварії поки невідомо, встановлюються причини ДТП. Але в інтернеті з'явилося відео, яке опублікував один із свідків. На кадрах видно, як машини рухалися в попутному напрямку.

В поліції з'ясовують причини трагедії.

В поліції повідомляють, що обійшлося без жертв, "постраждали" тільки машини.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що в Дніпрі активно борються з ямами на дорогах. Щоб закінчити ремонт швидше, роботи одночасно ведуться на кількох вулицях.

Як повідомляв Знай.иа, з Сполучених Штатів Америки прийшли досить моторошні новини. Так, стало відомо, що після матчу двох шкільних футбольних команд на стадіоні в місті Мобіл (Алабама), відбулася масова стрілянина.

Знай.иа писав, що в Вінниці п'яний водій отримав шість протоколів порушень, після того, як хотів обдурити патрульних.