В Запоріжжі господарі посадили свого пса на ланцюг біля дерева і кинули одного у лісі, на вірну смерть.

Люди виявили тварину в Заводському районі. На території АЗС, а саме на вулиці Демократичній небайдужі жителі знайшли і намагалися врятувати кинутого пса.

Наголошується, що тварина сидить на ланцюгу другий день поспіль. Від води відмовляється, люди намагалися годувати, тварина майже не їсть, до себе не підпускає.

Нагадаємо, що в Дніпрі активно борються з ямами на дорогах. Щоб закінчити ремонт швидше, роботи одночасно ведуться на кількох вулицях.

Як повідомляв Знай.иа, з Сполучених Штатів Америки прийшли досить моторошні новини. Так, стало відомо, що після матчу двох шкільних футбольних команд на стадіоні в місті Мобіл (Алабама), відбулася масова стрілянина.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Знай.иа писав, що в Вінниці п'яний водій отримав шість протоколів порушень, після того, як хотів обдурити патрульних.