У Запоріжжі синоптики сьогодні обіцяють сонячну погоду. Повітря у вівторок прогріється до +16 +32 градусів, опадів не очікується.

У Мелітополі також буде тепло, а вдень небо трохи затягне хмарами. Незважаючи на це, день буде спекотним до +16 +30 градусів.

У вівторок в Запоріжжі буде спекотна погода.

У Кирилівці 3 вересня можна ще попляжитись, буде спекотно до +15 +27 градусів.

Синоптики обіцяють в Бердянську хмарну погоду, але ввечері буде ясно, без опадів. Температура повітря прогріється до +17 +27 градусів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Оксамитовий сезон в самому розпалі.

Нагадаємо, що Національна метеорологічна служба Сполучених Штатів Америки зафіксувала в районі Північного полюса аномальну грозу.

Як повідомляв Знай.иа в Україні початку тижня висока температура в ряді областей знизиться, а також в деяких областях прогнозуються дощі.

Знай.иа писав, що жінки і чоловіки з високим рівнем оптимізму, в середньому, живуть на 11−15% довше, ніж ті, для кого було нехарактерно позитивне мислення.