Нерви на межі: у Запоріжжі люди нарікають на маршрутки, дістатися на роботу рівносильно пекліу

Дістатися з правого берега на лівий із-за того, що на греблі величезні пробки, практично не реально. Маршрутки стали ходити рідше і з запізненням: людям доводиться вистоювати кілометрові черги на зупинках.

Маршрутки доводиться чекати по цілій годині.

Особливо жахлива ситуація відбувається на 67-му маршруті, який їде від Запорізького дуба через Осипенківський у центр і далі на Південний. В маршрутку там складно сісти навіть на кінцевій, а вже на наступних зупинках транспорт навіть не зупиняється.

Люди катастрофічно запізнюються.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, що страшна дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 4 вересня, на трасі М-06 біля села Банюнин Кам'янка-Бузького району Львівщини.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.