Через 9 місяців з початку нового року хтось таки вирішив викинути на смітник ялинку… штучну.

Свято закінчився ще не почавшись.

Знімком на своїй сторінці в соцмережі поділився очевидець - запорізький журналіст Володимир Шак, який так прокоментували дану картину:

"Стоп-кадр. У кого-то Новий рік категорично скасовується. Ну, от ніяк не можу прокоментувати побачене сьогодні вранці: просто не второпаю, що могло змусити людину 5 вересня винести на смітник… штучну ялинку. Я теж часом схильний до рішучих вчинків, але… не настільки".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

До Нового року залишалося трохи менше чотирьох місяців, можна було і потерпіти.

У Запоріжжі викинули ялинку...

Нагадаємо, що фахівці з "корпорації добра" Google виявили цілий ряд шкідливих веб-сайтів, які при відвідуванні можуть непомітно зламати iPhone жертви.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.