Президент України Володимир Зеленський може відвідати Запоріжжя 15 жовтня.

Про це на представленні нового губернатора Запорізької області заявив перший заступник керівника Офісу Президента України Сергій Трофимов.

За словами Трофімова, Зеленський планує перевірити виконання доручень, які дав під час візиту в Запоріжжі в липні цього року.

Тоді глава держави ознайомився з будівництвом пасажирського терміналу в аеропорту, дізнався про хід проведення ремонтних робіт на греблі Дніпрогесу, а також побував на об'єкті незавершеного будівництва запорізьких мостів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

    Нагадаємо, що в Вінницької області стався пожежа у житловому будинку. У приміщенні рятувальники знайшли тіло загиблої жінки. Повідомлення про займання пожежникам надійшло від сусідів.

    Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.