Президент Володимир Зеленський призначив бізнесмена Віталія Туринка головою Запорізької обласної державної адміністрації. Про це йдеться в указі№659 від 5 вересня.

Нового голову призначили сьогодні, 5 вересня.

Зазначимо, що Туринок у 2003-2011 роках був головою правління Рівненського домобудівного комбінату, з 2012 року - менеджер з питань регіонального розвитку цього комбінату.

У своїй декларації, яку він подавав в статусі кандидата на посаду, зазначив, що йому належить половина приватного будівельного підприємства "Інтертрейд" і третина компанії "Вест-Пром", яке оптом торгує деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням. У нового керівника регіону є дружина і троє дітей.

Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський може відвідати Запоріжжя 15 жовтня.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.