Сьогодні, 6 вересня, об 11.00 в облдержадміністрації офіційно представили нового губернатора Запорізької області – Віталія Туринка.

Під час представлення губернатора, заступник голови офісу Президента України Сергій Трофімов повідомив, що Запорізька область залишилася без прокурора. Він розповів, що зустрічався з новим генеральним прокурором і міністром МВС Арсеном Аваковим і обговорювали проблеми області. "Немає прокурора, наскільки я знаю. І наскільки я знаю, вже написавши заяву про звільнення", - заявив Трофімов.

Прокурор Запорізької області пішов сам: не дочекався звільнення.

Романова призначили в 2016 році. До цього він довгий час очолював прокуратуру Дніпропетровської області.

Вів тривалу війну з "укропівцами" Ярославом Гришиним і Михайлом Прасолом. Відзначився кадровими перестановками, за які Романова нерідко засуджували.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Прокурор Запорізької області пішов сам: не дочекався звільнення

Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський може відвідати Запоріжжя 15 жовтня.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.