Жителів Запорізької області налякав град розміром з голубине яйце. Атака стихії не на жарт стривожила українців, пишуть користувачі соцмереж. Вони публікують фото величезних градин і тих збитків, які вони завдали.

Згідно з повідомленнями, величезний град спостерігали в селах Тихоновка і Астраханка. Місцеві жителі кажуть, що шматки льоду пробивали шиферні дахи. Вони відзначили, що «налякалися до смерті», оскільки град міг когось покалічити.

Страшна стихія налякала українців до смерті

За словами очевидців, градини на фото – не найбільші – вночі град був ще більше. Стихія засипала все льодом за лічені хвилини: «все навколо стало білим, як після снігу взимку».

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що в Вінницькій області сталася пожежа у житловому будинку. У приміщенні рятувальники знайшли тіло загиблої жінки. Повідомлення про займання пожежникам надійшло від сусідів.

Знай.uа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.