Сьогодні, 8 вересня, у Запоріжжі та області очікується по-літньому суха та тепла погода без опадів, повідомляє Гідрометцентр України.

За інформацією синоптиків сьогодні вдень температура повітря становитиме 27-29 градусів тепла, а вночі стовпчик термометра опуститься до позначки 15-17 градусів вище нуля. Вітер східний, 7-12 метрів за секунду.

Нагадуємо, що сьогодні суха та прохолодна погода очікується в усіх регіонах України за винятком Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей, де синоптики прогнозують дощі з грозами.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що сьогодні гривня зміцнила свої позиції — її офіційний курс становить 25,08 гривень за долар.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав про те, що сьогодні православні християни шанують пам’ять великомучеників Наталії та Адріана.