Мешканці Запоріжжя думають тільки про себе і свої потреби. Неприємний випадок такої байдужості стався сьогодні біля магазину АТБ. Мама з дитиною-інвалідом не могла вийти з магазину.

Невеликий простір перед пандусом супермаркету АТБ на бульварі 30-річчя Перемоги перекрито дуже часто. Інваліди і мами з колясками не можуть скористатися ним за призначенням. Вони змушені стрибати по сходинках або чекати, поки бездушні водії закінчать покупки в магазині і звільнять прохід.

Водій кинув машину біля входу без будь-яких докорів сумління.

Черговий випадок бездушного ставлення до оточуючих людей і особливо тих, хто пересувається на інвалідному візку зафіксувала сьогодні одна з мешканок Запоріжжя. Жінка не змогла спуститися з ганку з інвалідним візком. Своїм обуренням і відповідним фото з "перешкодою" жінка поділилася в одному із пабліків в Фейсбук.

Люди з інвалідністю страждають від таких нахабних водіїв та їх байдужості.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що Харківська область знову перебуває в числі лідерів серед регіонів України по заборгованості по зарплатах.

Як повідомляв Знай.иа на Черкащині через власну необачність ледь не втратила життя 13-річна дівчинка. Неповнолітня намагалася зробити селфи на вагоні, однак отримала ураження струмом від високовольтних мереж.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.