Середа обіцяє бути ясною і погожою, на небі – ні хмаринки. Температура повітря прогріється до +14 +28 градусів.

Небо у Бердянську 11 вересня буде ясним протягом всього дня. Без опадів, +16 +24 градусів тепла.

Сьогодні в Запоріжжі буде тепло.

В Мелітополі і Кирилівці також буде тепло і ясно. Максимальна температура повітря + 27 градусів в Мелітополі і +23 градуси в Кирилівці.

Однак, за прогнозом синоптиків, така чудова погода істотно зміниться вже у кінці цього тижня. У більшості регіонів України пройдуть дощі, а температура повітря почне стрімко опускатися до +18 +22 градусів вдень.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Вересень радує сонечком і ясною погодою.

Нагадаємо, що у середу, 11 вересня, на всій території України продовжить панувати теплий осінній повітря з температурою, вище покладеної кліматичної норми для цього періоду.

Як повідомляв Знай.иа, у Франції у червні і липні 2019 році в результаті сильної спеки померли близько 1500 осіб. Вік половини загиблих місцевих громадян перевищував 75 років.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.