В поліції спалили величезну партію контрабандних сигарет. Співробітники податкової поліції Головного управління ГФС в Запорізькій області виявили групу осіб, які продавали сигарети без марок акцизного податку.

У Запоріжжі спалили партію сигарет.

Всю партію тютюнової продукції було вилучено, а суд постановив знищити контрафактну продукцію. Весь конфіскат довелося спалити на території одного з запорізьких підприємств.

Орієнтовна вартість спалених тютюнових виробів близько 100 000 гривень.

У Запоріжжі спалили контрабанду сигарет.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що чернівецькі прикордонники знайшли недобудований трубопровід через кордон до Румунії для контрабанди тютюнових виробів.

Як повідомляв Знай.иа, у Франції у червні і липні 2019 році в результаті сильної спеки померли близько 1500 осіб. Вік половини загиблих місцевих громадян перевищував 75 років.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.