Вчора, 10 вересня, Запорізький обласний перинатальний центр отримав оновлені бебі-бокси для породіль.

Бебі-бокси здивували запоржцев.

В перелік дитячих товарів додали: демісезонний комбінезон, гребінець для волосся, губка для купання немовляти, дитяче мило для прання, збільшено кількість дитячих шапочок, "слюнявчиків" і памперсів, предметів особистої гігієни для жінки. Дуже хорошу і теплу дитячу ковдру поліпшеної якості – 100% бавовна, з гіпоалергенним наповнювачем, пише IPnews.

Плюс оновленого складу – розвиваючий килимок, який купують з часом практично всі батьки.

Породіллі отримали нові бокси.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що чернівецькі прикордонники знайшли недобудований трубопровід через кордон до Румунії для контрабанди тютюнових виробів.

Як повідомляв Знай.иа, у Франції у червні і липні 2019 році в результаті сильної спеки померли близько 1500 осіб. Вік половини загиблих місцевих громадян перевищував 75 років.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.