Сьогодні вранці, 11 вересня, частина запоріжців у Заводському районі залишилася без холодного водопостачання, повідомили в КП "Водоканал".

У Запоріжжі сьогодні відключать воду.

Відключення пов'язані з плановими ремонтними роботами на вулиці Історичній. Так, до 21:00 без водопостачання будуть споживачі, які проживають за адресами:

  • вулиця Історична, 42, 45, 47, 49, 82, 84, 86, 88, 90;
  • вулиця Компресорна, 25, 27.

Підвезення води обіцяють забезпечити автоцистернами.

Встигніть запастися баклажками.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що чернівецькі прикордонники знайшли недобудований трубопровід через кордон до Румунії для контрабанди тютюнових виробів.

Як повідомляв Знай.иа в Києві на Нивках сталася аварія за участю автомобілів Kia Optima і Chevrolet Aveo. В результаті ДТП водій Chevrolet отримала травми.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.