Рідна мати поплатилася життям. Її задушив рідний син і кинув помирати одну в будинку. Жахливий злочин стався 10 лютого цього року. Перебуваючи в квартирі своєї матері, молодий чоловік вдарив її по обличчю. Коли жінка впала, злочинець почав її душити.

Син убив рідну матір.

Переконавшись, що мати померла, син прихопив гаманець, в якому знаходилося 850 грн, ключі від квартири і пішов. Повернувся він близько дев'ятої вечора, забрав пральну машину і продав її за 600 грн.

Виявила труп старша сестра злочинця. Вона і вказала на брата. Днями Мелітопольський міськрайонний суд розглянув справу і виніс вирок злочинцю.

У судовому засіданні син не заперечував своєї провини, повідомив, що перед убивством кілька днів вживав алкоголь і наркотики. 10 лютого йому зателефонувала мати і попросила прийти, між рідними виникла сварка і в результаті мати поплатилася життям. Вкрадені гроші вбивця витратив на алкоголь і наркотики.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Чоловіка посадили на 10 років.

Нагадаємо, що зараз активно відбувається зміна керівного складу в Національній поліції України. Вже звільнено із займаних посад двох заступників голови відомства Сергія Князєва.

Як повідомляв Знай.иа в Києві на Нивках сталася аварія за участю автомобілів Kia Optima і Chevrolet Aveo. В результаті ДТП водій Chevrolet отримала травми.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.