У Запоріжжі діти "підкорюють" покинуті недобудови, такі ігри можуть коштувати життя.

Серце йде в п'яти від побаченого. Діти грають на недобудованому мосту в Запоріжжі, трапиться може неминуче. Цікаво тільки куди дивляться батьки.

У Запоріжжі діти влаштували небезпечні ігри.

Підтверджуюче фото з'явилося в одному з місцевих пабликов. Діти влаштували ігри на недобудованому мосту, що поруч з місцем проведення мотокросу. Маленькі жителі Мелітополя підійнялися на дах споруди. Раніше тут планували побудувати торговий центр, але будівництво поки припинене.

У Запоріжжі дуже багато недобудованих споруд.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що синоптики попередили українців, що похолодання вже не за горами, і саме час готуватися до погодних змін.

Як повідомляв Знай.иа в Кирилівці ураган вирішив налякати відпочиваючих: шторм змиває пляжі і заважає відпочиваючим насолодитися оксамитовим сезоном.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.