Зламаний хребет і не може ходити - в Запоріжжі дівчинка вирішила помити вікна і ледь не вмерла.

Дівчинка впала з четвертого поверху.

Як відомо, 14-річна дівчинка мила вікна і, спершись ліктем на москітну сітку, випала з вікна. Потерпіла впала на спину і сильно пошкодила хребет. Зараз дитина перебуває в реанімації дитячої обласної лікарні.

Ребята, очень просим помощи у Вас, 14 - летняя девочка по неосторожности ( мыла окно и облокотилась на москитную сетку )...

Geplaatst door Андрей Лукин op Woensdag 11 september 2019

Волонтер Андрій Лукін виклав інформацію про постраждалу на своїй сторінці в Facebook. Також він поділився відео, на якому мама дівчинки Юлія просить про допомогу. Жінка доглядає за хворою матір'ю і у неї просто немає коштів на лікування доньки. На відео мама розповіла, що у дочки зламаний хребет, є проблеми з чутливістю ніг.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зараз дитина перебуває в реанімації.

Нагадаємо, що синоптики попередили українців, що похолодання вже не за горами, і саме час готуватися до погодних змін.

Як повідомляв Знай.иа в Кирилівці ураган вирішив налякати відпочиваючих: шторм змиває пляжі і заважає відпочиваючим насолодитися оксамитовим сезоном.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.