Розвів багаття в залі суду: вбивця пішов на крайні заходи, збирався підпалити себе. Інцидент стався 9-го вересня, в Михайлівському суді, що в Запорізькій області.

Судді були непохитні і винесли вирок.

Під час засідання відповідач, якого звинувачували в нанесенні умисних важких поранень заперечував свою провину, а після і зовсім вирішив довести свою невинність. Але дуже дивним способом.

Обвинувачений почав розводити багаття в залі суду, і погрожував рознести його по всьому будинку. Тим самим, він отримав собі ще одне звинувачення, погрожуючи суду і присяжним.

Чоловік підпалив себе в залі суду.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що в одеській школі 26, що на Старопортофранківській, днями стався неприємний інцидент. Представник служби у справах дітей намагався під час уроків силою забрати одну з учениць.

Як повідомляв Знай.иа в Кирилівці ураган вирішив налякати відпочиваючих: шторм змиває пляжі і заважає відпочиваючим насолодитися оксамитовим сезоном.

Знай.иа писав, що у Києві шукають злочинців, які вчинили розбійні напади на ювелірні салони в 2018-2019 роках.