У Запоріжжі нашестя отруйних комах: заповзають в квартири і навіть снують по тротуарах. Південноросійського тарантула (один з найбільших представників свого виду) помітили вчора в Запоріжжі, повідомляє golos.zp.ua

Дивись ті під ногами: там може пробігти тарантул.

Павуки лізуть на дачні ділянки і футбольні поля, навіть заповзають до людей у хату. Мешканців закликають бути обережними і не вбивати павуків. У деяких регіонах України тарантул знаходиться під охороною, як зникаючий вид.

Південноруські тарантули живуть в норах. Їх вага складає близько 7 грамів, розмір 3 сантиметрів. Вони не агресивні. Їх отрута викликає у людини невеликий набряк і пожовтіння шкіри, однак ризик алергії все ж є.

Ось так виглядають тарантули.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що у Немирівському районі Вінницької області було виявлено тіло літньої жінки. Невідомий убив пенсіонерку, завдавши їй численні поранення ножем.

Як повідомляв Знай.иа нещодавно Вінницький міський суд виніс вирок громадянину Росії і жителя Миколаївської області, які вбили жінку і пограбували її будинок.

Знай.иа писав, щоб зацікавити школярів навчанням, реформи про Нову українську школу мало, в Івано-Франківській загальноосвітній школі №3 цього року з'явилися перші навчальні роботи Фотон.