У Запоріжжі запускають нові рейси: полетіти в теплі країни тепер можна без пересадок.

У Запоріжжі запускають новий рейс.

Як повідомляється на сайті авіакомпанії, перельоти із Запорізького аеропорту стартують 27 жовтня. Літак в ОАЕ буде літати два рази в тиждень - по четвергах і неділях.

Зараз дістатися до Шарджу прямим рейсом неможливо.

Квитки вже доступні в продажу. Ціна стартує від 3220 гривень в один кінець з людини. За багаж доведеться доплатити ще близько 700 гривень.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Із Запоріжжя можна буде полетіти в ОАЕ.

Єдина незручність – рейс до ОАЕ нічний. Зате в 8 ранку за 7 з половиною годин можна опинитися в Шарджі.

Нагадаємо, що у Немирівському районі Вінницької області було виявлено тіло літньої жінки. Невідомий убив пенсіонерку, завдавши їй численні поранення ножем.

Як повідомляв Знай.иа нещодавно Вінницький міський суд виніс вирок громадянину Росії і жителя Миколаївської області, які вбили жінку і пограбували її будинок.

Знай.иа писав, що у Львові змінили маршрут нічного автобуса №2Н. Цю новину повідомили в "АТП-1". Тепер автобус буде заїжджати в аеропорт.