Старший інспектор відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції Євген Леонов подав в суд на патрульну поліцію Запоріжжя і вимагає поновити його на посаді. Про це повідомляється в реєстрі судових рішень.

Інспектор Євген Леонов в компанії зі своїм напарником Андрієм Ткачовим став відомим після скандалу в Кирилівці.

Скандальний інспектор Леонов.

Поліцейські зупинили чоловіка з Дніпра, який прямував в Кирилівку разом зі своєю вагітною дружиною та старою мамою. Вони почали вести себе по-хамськи з людьми, все це знімалося на відео.

"Запам'ятовуй і бійся" - сказав Леонов Євген Сергійович, показуючи своє посвідчення, абсолютно не соромлячись камери. Також пролітали фразочки "З кого хочемо, з того і сміємося", "Скручу тебе, як жабеня, відвезу до райвідділу" і багато іншого.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Розборки" закінчилися в поліцейській ділянці Кирилівки, де у дніпрянина вилучили авто і документи. Таке рішення правоохоронців чоловік оскаржив у суді і отримав машину назад. Скандальних поліцейських звільнили.

Скандальний інспектор хоче поновитися на посаді.

Леонов не погодився з цим і подав позов до адміністративного суду з проханням скасувати наказ про звільнення, виплатити йому компенсацію за час вимушеного прогулу та виплатити 20 тисяч гривень в якості моральної компенсації.

Нагадаємо, що у Немирівському районі Вінницької області було виявлено тіло літньої жінки. Невідомий убив пенсіонерку, завдавши їй численні поранення ножем.

Як повідомляв Знай.иа нещодавно Вінницький міський суд виніс вирок громадянину Росії і жителя Миколаївської області, які вбили жінку і пограбували її будинок.

Знай.иа писав, щоб зацікавити школярів навчанням, реформи про Нову українську школу мало, в Івано-Франківській загальноосвітній школі №3 цього року з'явилися перші навчальні роботи Фотон.