В Маріуполі бабуся з онуком живуть прямо на вулиці вже третій місяць, повідомляє "Маріупольське ТБ".

Літня жінка розповіла, що через хворобу їй довелося продати свій будинок. Потім вона перебувала в гуртожитку, але як тільки терміни на право там проживати минули, жінка залишилася на вулиці.

Бабуся живе з онуком на вулиці.

"Ми хотіли виїхати звідси, але не виїхали, бо виразка прихопила, гангрена, ногу відрізали", - розповіла бабуся Лідія Василівна.

У пенсіонерки є єдиний родич - її онук. Хлопець періодично підробляє, але на постійну роботу влаштуватися не може, тому що бабусі потрібен постійний догляд, а коштів не вистачає навіть на оренду кімнати.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Третій місяць поспіль жінка живе на вулиці.

У Маріупольському територіальному центрі заявили, що обізнані про ситуацію, що склалася. Співробітники центру неодноразово навідувалися до бабусі і хлопця з пропозиціями допомоги, але оселитися у притулку родичі відмовляються.

Життя просто неба

ЖИТТЯ ПРОСТО НЕБА Три місяці життя просто неба. Бабуся-інвалід із вже дорослим онуком залишилися без даху над головою. Єдиним притулком для них стала альтанка в одному зі скверів міста. Чому родичі й досі мешкають серед дерев, і як реагують на це соціальні служби, з'ясовувала Инна Алабаш.

Geplaatst door Мариупольское телевидение op Donderdag 12 september 2019

Нагадаємо, що у Немирівському районі Вінницької області було виявлено тіло літньої жінки. Невідомий убив пенсіонерку, завдавши їй численні поранення ножем.

Як повідомляв Знай.иа нещодавно Вінницький міський суд виніс вирок громадянину Росії і жителя Миколаївської області, які вбили жінку і пограбували її будинок.

Знай.иа писав, під Одесою чоловік зарізав дружину прямо в ліфті, дев'ять разів встромив ножа тендітне тіло. Жахливе присшествие відбулося в селищі Таїрове під Одесою.