Маршрутки розвалюються на частини: у Запоріжжі показали, що можна знайти на дорогах.

У Запоріжжі маршрутки втрачають запчастини прямо по дорозі.

Сьогодні в одному з місцевих пабліків з'явилося відео, на якому зображений черговий приклад несправності запорізьких маршруток. На цей раз у автомобіля відпала вихлопна труба.

Інцидент стався на зупинці громадського транспорту "5-ої міської лікарні".

Небезпеки для пасажирів немає, але цей випадок в черговий раз доводить, що технічний стан громадського транспорту Запоріжжя залишає бажати кращого.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що випадок крайньої жорстокості стався в місті Южному Одеської області. Там молодий чоловік намагався вбити свою колишню дівчину.

Як повідомляв Знай.иа в Дарницькому районі Києва група підлітків побила поліцейського з-за зауваження про голосної музики.

Знай.иа писав, що після того, як у Кернеса програли суд за перейменування проспекту Петра Григоренка до проспекту маршала Жукова, активісти приступили до роботи.