Чоловік облив знайому горючою сумішшю і підпалив: жінка в тяжкому стані, опіки грудей, живота і рук.

У Запоріжжі підпалили ще одну жінку.

13 вересня у будинку в селі Тернівка 25-річний господар разом зі знайомими вживав спиртні напої. Серед гостей була місцева мешканка 1962 року народження. Між ними виникла сварка, під час якої хлопець облив жінку легкозаймистою рідиною, а потім підпалив запальничкою.

Постраждала перебуває в лікарні зі страшними опіками.

Потерпіла отримала термічний опік в області грудей, живота і рук. На крики жінки прибігли сусіди, які викликали медиків і поліцію. Зловмисника-палія виявили в будинку його матері.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Чоловікові загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Нагадаємо, що випадок крайньої жорстокості стався в місті Южному Одеської області. Там молодий чоловік намагався вбити свою колишню дівчину.

Як повідомляв Знай.иа в Дарницькому районі Києва група підлітків побила поліцейського з-за зауваження про голосної музики.

Знай.иа писав, що після того, як у Кернеса програли суд за перейменування проспекту Петра Григоренка до проспекту маршала Жукова, активісти приступили до роботи.