Колишній заступник військового комісара полковник Юрій Бойко приватизує службову двокімнатну квартиру. Про це повідомляється у проектах рішень міськвиконкому.

Чоловік керівниці апарату Запорізької ОДА приватизує службову квартиру.

У мерії підготували проект рішення під приватизацію двокімнатної квартири по вулиці Рязанська в Комунарському районі міста на сім'ю з двох осіб – самого Бойка та його 74-річну матір.

Службове житло Бойко отримав в 2008 році, а в минулому звільнився з обласного комісаріату. За збігом обставин військовий – чоловік заступника голови та керівника апарату Запорізької ОДА Зінаїди Бойко.

Чоловік чиновниці приватизує службову квартиру.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Їх син також працює в обладмиинстрації і теж отримав службову квартиру в 2017 році по вул. Патріотичній площею 95,4 кв метра.

Нагадаємо, що в Куп'янському районі Харківщини затримали чоловіка, який скоїв наругу над власною падчеркою.

Як повідомляв Знай.иа в Дарницькому районі Києва група підлітків побила поліцейського з-за зауваження про голосної музики.

Знай.иа писав, що після того, як у Кернеса програли суд за перейменування проспекту Петра Григоренка до проспекту маршала Жукова, активісти приступили до роботи.